Skigruppa

Leder: Siri Tobro

Nestleder: Svein Ryen

Skiskytteransvarlig: Leif Vingelen

Kasserer: Siri Tobro

 

 

Randi Sollid Nordvang sto for helgas prestasjon blandt våre skiskyttere, da hun under norgescuprennene i skiskyting i Folldal vant sprinten klasse kvinner 17 år på søndag.  Under lørdagens normalprogram tok hun en sterk 3. plass. God fremgang på skytingen gjør at hun med sin langrennskapasitet er helt i norgestoppen. Vi gratulerer med det strålende resultatet og gleder oss til å følge med i fortsettelsen.

Av våre andre løpere viste Tore Leren framgang med 10. plassen i seniorklassa på søndag, vi tror det går rett vei nå. Også Håvard Nymoen som har vært sjuk ser ut til å være på fremadgående kurs, sprinten på søndag tydet på det. Anne Leren skjøt feilfritt forrige helg og vant da, denne helga ble det litt mer strevsamt på skytebanen og resultat på¨det jevne. Men med klaff på skytingen, så vet vi at ho også er helt oppi der.

Det er flott å ha flere løpere som kan kjempe helt i toppen, vi gleder oss til forsettelsen utover sesongen. Ei helsing til Per Buttingsrud Aas-Eng som har fått et avbrekk grunnet kyssesjuka, vi håper å sjå deg tilbake i sporet snart.

Resultater Noregscupen i sprint 07.12.14

Resultater Norgescupen normal 06.12.14

 

 

 

 

 

 

 

 

 

TOS


Webløsning ©basert på Joomla